2011-04-03 09:33:48• hírek • (x)

Az egészséges, szép és tiszta bőrért

A Korall Klinika bőrgyógyászati rendelőjének legfontosabb feladata a bőr egészségének, szépségének megőrzése és a minőségi bőrgyógyászati betegellátás. A bőrgyógyászat az utóbbi években a plasztikai sebészet határterületeit is felöleli, ezért Dr. Semsei Mária, a klinika bőrgyógyásza az állandó továbbképzés kihívásainak igyekszik eleget tenni.

A Korall Klinika bőrgyógyászati rendelőjében egyaránt fontos szerepet kap a különböző bőrbetegségek gyógyítása és a betegségnek nem nevezhető, de kozmetikailag zavaró állapotok megszüntetése. A klasszikus bőrgyógyászati vizsgálatok mellett, kiemelt tevékenység közé tartozik a digitális melanóma szűrés, amely a legmodernebb és legbiztonságosabb formája az anyajegyszűrésnek.

A melanóma szűrésre egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, ugyanis a világon ez az egyik legveszélyesebb daganatforma. Alapállapotban a szűrést évente szokás ismételni, de kortól, bőrtípustól függően különböző ritmicitással javasolják .

Dr. Semsei Mária orvosi diplomáját 1986-ban szerezte Romániában, majd 1994-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem bőr- nemi- és kozmetológia szakorvosként diplomázott. A szakorvosképzés mellett 1992-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Medicinális Lézer Centrumában, Softlaser és Laser-bőrgyógyászat képzéseken vizsgázott sikeresen. Kórházi és szakrendelői általános bőrgyógyászati munkáját követően 1997-tõl magánbőrgyógyászként praktizál Nyíregyházán, 2011 januárjától pedig a Szatmárnémeti Korall Klinikán végez hagyományos bőrgyógyászati vizsgálatokat, valamint digitális melanóma szűrést.

-Minden szezonnak megvannak a tipikus kórképei, amelyek gyakoribbak. Most, a tavaszi időszakban az allergiás, atiópiás, bőrszárasságra hajlamos páciensek szoktak jelentkezni, valamint ilyenkor jelentkeznek a rozacea és a seboreás dermatitis tünetei. Ezeken kívül bármilyen más kórkép előfordul, hiszen a kamaszok többségének az akné okoz súlyos problémát, az idősebbek pedig visszeres gondokkal keresik fel a bőrgyógyászt - mondja Dr. Semsei.

A bőrgyógyászati vizsgálatok mellett rendkívül fontos, hogy a Korall Klinikán a páciens helyben megtalálja a társszakmának vélt rendelők szakorvosait, ugyanis jól felszerelt laboratórium, nőgyógyászati rendelő és egyéb alapvető terület áll rendelkezésre.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: